dilluns, 3 d’octubre del 2011

Benvinguda

Hola companys/es de curs:

Benvinguts al bloc del curset. Esperem que sigui una plataforma que ens ajudi a col·laborar i a avançar de manera conjunta en la matèria del curs. La idea és que aquest bloc sigui de tots i per tots. És per això que tots podrem administrar-lo amb els mateixos privilegis, que ens permetrà de la mateixa manera escriure entrades i fer comentaris. Per tal de fer-ho només caldrà anar a la web de Blogger i afegir el nom d'usuari i contrassenya pertinents. Aquests, per motius de seguretat, es donaran de forma privada.

El bloc també ens permetrà posar material i així reduïr un bon nombre de fotocòpies. També es podran publicar altres enllaços que tinguin relació amb el que anem fent. Per tant un cop tingueu el nom d'usuari i contrassenya, entreu, i feu-lo vostre. Fins i tot el disseny es  canviable. De moment, per començar,  hi ha posat un de ben bàsic.

Per tan si algú/na té ganes d'aprofundir i fer millores... endavant! Això sí, intentem no trepitjar-nos la feina i respectem tot allò que vagin fent els companys/es.

Amb empenta i il·lusió podrem treure-li molt de partit. Endavant i força!

Sergi Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada